brukerkonferansen

Sammen for starten – lokalt og nasjonalt

Liv laga har glede av å invitere dere til seminar i Oslo søndag 20. november. Alle som påtar seg verv gjennom Liv laga får dekket reisen.

Meld deg på

Plakat om seminaretInviter gjerne med venner og bekjente, enten du skal delta selv eller ikke. Send dem en e-post med lenke hit, del lenken i sosiale medier, inviter til arrangementet via Facebook FB-logo . Siste nytt: Last ned plakakt/løpeseddel (pdf)  og del den ut!

For hvem?

Alle våre medlemmer og andre som vil jobbe for bedre svangerskaps-, fødsels- og barselomsorg i sitt nærmiljø og/eller sin landsdel. Kanskje er du medlem i Fødsel i Fokus, Ammehjelpen, Ung Sanitet, Kvinne- og familieforbundet, Bygdekvinnelaget eller en annen organisasjon som jobber med kvinnehelse og familiepolitikk?

Har du en baby som må være med? Ikke noe problem

Tema

1. Brukerrepresentasjon

Regionale helseforetak, sykehus og kommuner har en rekke råd og utvalg der de må og/eller gjerne vil ha brukerne av tjenestene representert. Disse brukerrepresentantene skal fortelle hvordan brukerne oppfatter helsetilbudet og hva brukerne trenger/ønsker. De skal passe på at helseforetakene og kommunene tar hensyn til brukerne når helsetjenestene skal forandres osv. Å få være brukerrepresentant er å få mulighet til å direkte påvirke hva slags omsorg du selv og andre brukere skal få!

På seminaret vil du lære mer om slike verv og kan dele dine evt. erfaringer. Norgeskart over RHF

2. Regionalt arbeid

Liv laga ønsker å danne 4-5 regionlag på seminaret. Lagene skal arbeide lokalt, i fylkene og i regionene med å bevare gode tilbud og forbedre de dårlige. Utover dét er arbeidet opp til hvert enkelt lag De kan f.eks. arrangere møter, holde appeller, skrive leserinnlegg, dele ut informasjon, rekruttere medlemmer og brukerrepresentanter osv. Vi vil gjerne at lagene samarbeider med andre relevante organisasjoner og aksjonsgrupper. Det må være minst 3 fra hver region for å kunne danne et lag.

På seminaret vil du sammen med andre fra ditt område få idemyldre om hvordan dere kan jobbe sammen hos dere. Du vil få høre hvordan andre har løst utfordringer og hente inspirasjon til egen innsats.

Hvor?

Lokalene til Frivillighet Norge, St. Olavs gate 25 i Oslo.

Pris

Seminaret, inkl. lunsj, er gratis. Bli gjerne med på middag lørdag og søndag. Middagene dekker du selv.

Vi dekker billigst mulig reise for medlemmer av Liv laga som har eller er villig til å påta seg verv i et regionalt lag eller som brukerrepresentant.

Er du ikke medlem ennå? Meld deg inn her.

Program

Lørdag kveld: Felles bli-kjent-middag for dem som har tid og lyst.

Søndag 20. november:

Start Slutt Programpost
11:00 11:30 Velkommen, presentasjon av deltakere etc
11:30 13:30 Brukerrepresentasjon
13:30 14:15 Enkel lunsj
14:15 16:15 Regionalt arbeid
16:15 17:00 Oppsummering og avsluttning
17   Felles middag på rimelig restaurant for dem som har tid og lyst.

Påmelding

Bruk påmeldingsskjema.

Brenner du for bedre svangerskaps-, fødsels- og barselomsorg, men vil ikke brenne deg ut? Møt likesinnede, bli inspirert og få nye kampfeller og venner! 23 Velkommen!

brukerkonferansen-stripe

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *