Illustrasjonsbilde, Superman journalist

Etterlysning!

Vi har en rekke utfordringer vi håper Liv lagas medlemmer og andre bidragsytere kan hjelpe oss med. Kanskje finner du en oppgave som passer for deg?

Se også Stilling ledig: frivillig, for å lese mer om hva det innebærer å hjelpe oss.

Far

Er du far? Da vil vi gjerne høre fra deg! Dine erfaringer og meninger kan være viktig for arbeidet vårt framover. Du sitter med din unike opplevelse og også du er bruker av svangerskaps-, fødsels- og barselomsorgen. Du spiller en viktig rolle og Liv laga ønsker å jobbe for alle, også fedrene. Du kan sende oss en e-post eller skrive i forumet vårt – se også omtale av forumet. Synes du vi gjør en viktig jobb, meld deg inn. Vil du gjerne bidra? Se lista under. Smile

Nettsjef: teknikk og design

Vi er på jakt etter en som kan overta det tekniske ansvaret for nettsidene. Du bør kunne html, css og gjerne php. Vi bruker Joomla! så flott om du har erfaring med det.

Nettredaktør og bladredaktør: journalistikk m.m.

Vi trenger også en eller flere som kan ta ansvar for innholdet på nettsidene, og i bladet hvis vi får ressurser til å utgi det. Til det trenger vi:

  • Skribenter, gjerne journalister.
  • Illustrasjonsbilder: Gravide mager, fødsler, nyfødte, fedre, ambulanse osv.
  • Annonser og annonseselgere

Vi kan ikke betale vanlig frilanstakst for arbeidet, men hvis vi får tak i mange nok annonsører vil vi kunne betale litt. Sannsynligvis vil flere av sakene kunne trykkes andre steder også, f.eks. i lokalaviser, og dermed kan forfatteren få betalt for jobben.

Vi vil også gjerne ha bidrag i form av tips om saker. Se mer i Artikler, oversetting og annen skriving.

Andre oppgaver

Nettsamfunn

Forum og andre nettsamfunn er flotte steder å profilere Liv laga og vårt arbeid, samt få tilbakemeldinger direkte fra brukerne. Vanker du et sted der flere kan være interessert i Liv laga, vil vi gjerne høre fra deg. Kanskje kan vi inngå et samarbeid med nettstedet og du bli «lokal» kontaktperson? Vi har allerede fått vårt eget underforum på Barn ved hjertet, og vil gjerne ha lignende ordninger andre steder.

Verve medlemmer

Vi trenger mange nye medlemmer! Kan du hjelpe oss å skaffe noen? Bli med på vervekonkurransen som sannsynligvis starter i høst, eller verv venner du treffer i sommer.

Lokalt engasjement

Der vi har lokale kontakter får vi gjennomslag for våre saker. Eksempel på oppgaver:

  • holde deg og oss oppdatert på det som skjer lokalt
  • møte media lokalt og nasjonalt
  • skrive leserinnlegg
  • bygge nettverk lokalt
  • starte lokallag
  • sitte i lokale og regionale brukerutvalg

Finansiering

Vi trenger flere bein å stå på økonomisk. Kjenner du en bedrift som vil sponse oss eller vet du om andre finansieringskilder? Ta kontakt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *