Lotusbarn

Fordeler

Vi har nå inngått avtaler med flere bedrifter som gjerne vil gi våre medlemmer fordeler i sine butikker.

Lotusbarn tilbyr 10 % avslag

Lotusbarn er en nettbutikk med base i Bergen. Lotusbarn har bæretøy for enhver anledning og ethvert bruk. Siden 2005 har Lotusbarn jobbet med å finne det beste innen ergonomisk bæretøy og bæreutstyr. Med deres kunnskap og erfaring kan derhjelpe med å finne det rette bæretøyet til deg. I tillegg til å annonsere på våre nettsider og i vårt medlemsblad sponset Lotusbarn brukerkonferansen i 2008 og sponser doula-seminaret i 2010. Og nå gir Lotusbarn altså alle våre medlemmer 10 % avslag når de handler hos Lotusbarn. Ta kontakt for tilbudskode.

Hei Baby! tilbyr 10 % avslag

Hei Baby!Nettbutikken Heibaby.no spesialiserer seg på produkter til svangerskap, fødsel og babytid.

Gravide tilbys her populære bestselgere fra andre land, som ikke har vært tilgjengelig her i Norge tidligere. Blant annet lange kroppsputer som støtter hele kroppen så det blir lettere å sove når magen er stor, og bøker og CD-er som forbereder på fødsel. Til selve fødselen er butikken rikt utstyrt med massasjeoljer, beroligende musikk, fødeballer og fødekar.

Til små barn tilbyr de blant annet økologisk stellekrem og ammekrem og krem til tørr hud, minnebøker og barnebøker som forklarer hvordan barn blir til, og forbereder på å bli storesøsken.

Ellers har de gaveartikler som kan gi økt velvære til alle familiemedlemmer, for eksempel massasjetøfler til mor, duftlys til svigermor, lekekanin med innebygd varmepute til storebror, og gatas tøffeste stellebag til pappa.

Medlemmer i Liv Laga får 10 % rabatt på alle kjøp. Ta kontakt for tilbudskode.

Noen flere?

Kanskje driver du en bedrift og har lyst til å sponse oss ved å gi medlemsfordeler? Vi vil gjerne samarbeide med bedrifter, enten dere kan tilby oss annonsering, sponsing eller andre former for støtte.

Ta kontakt enten du har idèer til medlemsfordeler eller vil støtte Liv laga. Se mer under Gaver, annonser, samarbeid

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *