Trilletur i Volda

Verv en venn

Liv laga trenger flere medlemmer! Jo flere vi er, jo sterkere står vi og jo mer representativ er organisasjonen. Dessuten er medlemskap viktig for økonomien. I tillegg til medlemskontingenten kan nemlig medlemskap genere offentlig støtte. Jo flere betalende medlemmer vi har, jo mer kan vi få i støtte.


I 2008 drev vi uten annet offentlig driftstilskudd enn et lite engangsbeløp direkte fra Helse- og omsorgsdepartementet. I 2009, 2010 og 2011 fikk vi  noe driftstilskudd fra Barne- og familiedirektoratet. Vi håper at tilskuddet øker i 2012– passerer vi 200 betalende medlemmer før nyttår er muligheten stor for mer penger til drift i 2012. Ser vår argumenter for medlemskap under Meld deg inn!

 

Meld deg inn!

Vervemetoder

Hvis de du verver ikke ønsker å bruke nettskjema kan du laste ned ei liste du kan fylle ut. Last ned pdf-liste hvis du ønsker å fylle inn for hånd og sende til oss i posten. Last ned Excel-ark hvis du ønsker å fylle inn navnene på datamaskinen og sende oss per e-post.

Fortell om Liv laga til folk du kjenner, både gamle og unge. Del ut brosjyrer og kort, heng opp plakater, send e-post og sms, inviter folk på Facebook – mulighetene er mange!  Laughing

Trykt materiell

Vi har trykket opp en del materiell vi kan sende deg i posten. Eller du kan skrive det ut selv ved å laste det ned her. Det egner seg til å legge på fødeavdelinger, helsestasjoner, babybutikker m.m. (Alle filene under er pdf.)brosjyre

E-post

Vi har også skrevet forslag til e-post og sms du kan sende kontaktene dine.

Hei!

Det er stort sett trygt å føde barn i Norge. Dessverre er det likevel mange som ikke får den hjelpen de trenger under svangerskapet, under og etter fødselen. Å gi kvinnene, barna og familien god svangerskaps-, fødsels- og barselomsorg forebygger sykdom og skade hos mor og barn.

For noen er det å bli gravid, det å føde barn og det å bli foreldre en stor glede. For andre er svangerskapet preget av redsel for fødselen og tiden etterpå. Kanskje blir fødselen en traumatisk opplevelse. Kanskje kjenner de ingen glede over barnet som er kommet, kanskje er alt tungt og svart.

Ofte er det lite som skal til for å snu sorg til glede. Å få omsorg og støtte de månedene, ukene, timene man trenger det mest kan gjøre underverker!

Liv laga er en brukerorganisasjon som jobber for bedre svangerskaps-, fødsels-, og barselsomsorg. Se www.liv-laga.no

Liv laga arbeider for at alle som føder barn i Norge skal:

  • få den omsorg de trenger
  • bli møtt med respekt for sine valg og ønsker
  • være og føle seg trygge gjennom svangerskap, fødsel og barseltid

Ta gjerne kontakt med Liv laga dersom du har noe på hjertet!

Og vil du være med å gjøre en forskjell, meld deg inn. Liv laga trenger medlemmer, både aktive bidragsytere og støttemedlemmer! Les mer her: http://liv-laga.no/stotte/medlemskap/innmelding

Hilsen

SMS – 160 tegn

Støtt arbeidet for bedre helsetjenester for gravide og fødende. Meld deg inn i Liv laga – organisasjon for svangerskaps-, fødsels- og barselomsorg! liv-laga.no

Tips: du kan sende meldinger gratis fra følgende nettsider:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *