8. marskomiteen i Oslo

Vi har fått e-post fra 8.-marskomiteen i Oslo, der de innkalte til åpent møte 21. januar. Der ble det bestemt at parolemøte skal holdes om ca 3 uker. Da skal årets paroler bestemmes. Vi håper at så mange som mulig som brenner for bedre fødselsomsorg møter opp. Jo flere som kommer jo større er sjansen for at vi får paroler om bedre helsetjenester for gravide, fødende og barselfamilier! Hvis noen vil bidra ekstra er det en ledig plass i arbeidsgruppa. De holder ukentlige møter fram til 8. mars. Har du kapasitet og lyst til å tale Liv lagas sak, ta kontakt!

E-posten

Godt nyttår til alle spreke damer i Oslo by!

Nå må vi hive oss rundt hvis det skal bli 8.mars i 2009 også! Herved inviteres alle kvinneorganisasjoner, kvinneutvalg, kvinnenettverk og løse kvinner til oppstartsmøte for 8.marskomiteen 2009. Møtet finner sted onsdag 21. januar klokka 18.00 hos Oslo Sykepleierforbund, Tollbugata 22. Ring til Tirill Svendsen på 91194970 når du kommer, så blir du sluppet inn 🙂

Dagsorden:

1. Kort oppsummering av arrangement 2008.
2. Tog og paroler:
8.mars er på en søndag i år. Hva betyr det for arrangementet? Når skal vi starte? Hva er viktige saker å sette fokus på i 2008? Skal vi ha en hovedsak som frontes fremst i toget og på plakater og løpesedler? Diskusjon.
Innspill til togrute, forslag til appellanter med mer.
3. Ønsker vi noe mer markering enn tog?
Er det planlagt møter, aksjoner eller andre arrangementer frem mot 8. mars? Har 8. marskomiteen lyst til å finne på noe for å ta opp saker til diskusjon?
4. Organisering/praktisk
Hvem vil være med i samordningsgruppa? Kort om økonomi. Fastsetting av parolemøtet.Identifisering av oppgaver fram mot 8.mars.
5. Mobilisering. Hvordan skal vi mobilisere i bøtter og spann fram mot den store dagen?
6. Eventuelt

Vær vennlig å sende invitasjonen videre til andre dere synes burde delta og legg den ut på kalenderoversikter så flest mulig kan bli informert!

Spørsmål kan rettes til denne e-postadresse eller til Ane på 92045616.

Med vennlig hilsen
Ane Stø
for den gamle 8.marskomiteen

Lenker

Vår omtale av kvinnedagen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *