Annonser

Liv laga trenger flere annonsører! Gjennom en annonse kan du støtte arbeidet vårt. Er du usikker på om Liv laga er verdt din støtte? Kanskje kan våre argumenter for å tegne medlemskap overbevise deg?

Hvis du ønsker å annonsere både på nettsidene og i bladet får du 10% rabatt.

Annonse på nettsidene

Ønsker din bedrift annonsere hos oss eller vil dere lenke til våre sider? Kanskje begge deler, gjennom en bytteavtale? Trafikken på liv-laga.no øker og her har du mulighet til å nå målgruppa vordende & nybakte foreldre direkte for en billig penge! Samtidig gir du Liv laga en verdifull inntekt og støtter slik arbeidet vårt.

Trafikk på nettstedet

Vi bruker to verktøy for å måle trafikken på nettstedet:

I følge Google Analytics hadde liv-laga.no i første halvår av 2010 over 10.000 sidevisninger og over 4.000 besøk. 68 % var nye besøkende.

Størrelse

Annonsen din må være i en av følgende størrelser:

  • liten knapp: 180×100 pixler
  • knapp: 180×125 pixler
  • hus: 180×250 pixler
  • skyskraper: 180×500 pixler

Format

Annonsen bør være i gif, jpg eller png.

Pris og betaling

Prisene er per måned. Prisliste er oppdatert per august 2010. Vi fakturerer på forhånd. I utgangspunktet for tre måneder av gangen, men mer om ønskelig. Prisene kan justeres med to ukers varsel før neste tremånedersperiode.

Annonserer du også i bladet får du 10 % rabatt.

Annonser i venstre marg vises på alle sider, annonser i høyre marg vises kun på forsiden. På forumet er det kun plass til knapper.

størrelse venstre marg høyre marg forum begge marger én marg + forum begge marger + forum
knapp 120 100 60 200 150 250
hus 240 200 400 250 450
skyskraper 480 400 800 450 850

Ta kontakt for mer informasjon!

Annonse i bladet

Liv laga gir ut et medlemsblad. Trykking og utsendelse skal fullfinansieres av annonser.  Høsten 2010 slår vi på stortromma og sender ut bladet til bl.a. alle helsestasjoner, fastleger og sykehus. Med bladet liggende på landets venterom o.l. håper vi at flest mulig brukere og fagfolk blir kjent med Liv laga og arbeidet vårt. Bladet skal holde høy kvalitet og være interessant å lese. Du har nå mulighet til å støtte Liv lagas arbeid samtidig som du som annonsør når ut til flertallet av Norges vordende og nybakte foreldre.

Se prisoversikt m.m. her: Unik mulighet i høst

Annet samarbeid

Ønsker du et tettere samarbeid? Vi er også på jakt etter sponsorer.

Vi har begynt å lage en lenkeoversikt med andre relevante nettsteder, der vi skal ha logo/bilde til alle våre samarbeidspartnere (dvs. bl.a. sider som lenker til oss). Som annonsør vil din annonse vises i margen på alle våre sider, eller kun på forsiden.

Se også Bedriftssamarbeid.

Vil du lenke til oss? Bruk gjerne ferdig annonse eller vår logo.

Ta kontakt med oss om du/dere ønsker et samarbeid.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *