Lokalt arbeid

Er du interessert i å bli en lokal representant eller delta i en lokal gruppe? Det er varselt om reduksjoner i helsetjenestene flere steder i landet, og vi trenger aktive medlemmer for å hindre dette.

Det har størst mediaeffekt dersom brukere fra de berørte områdene går ut og fronter saken – det gir saken et ansikt lokalt og skaper engasjement! Det er lettere å sette seg inn i hva saken handler om, og hva den betyr. Det er også i mange sammenhenger viktig med personlig oppmøte i forhold til møter, demonstrasjoner o.l.

Eksempler på oppgaver:

  • holde seg (og oss!) oppdatert om det som skjer lokalt
  • møte media lokalt og nasjonalt, feks fortelle hva tilbudene eller kutt i tilbud innebærer for brukerne som rammes direkte
  • skrive leserinnlegg
  • knytte til seg gode kontakter innen politikk og styrer lokalt, og opparbeide en god dialog og et godt samarbeid med kontakter

Personlig engasjement er det som skaper vår organisasjons eksistensgrunnlag. Vi trenger kort og godt flere kontakter, flere som kan samle informasjon, flere som kan spre informasjon, og flere som kan tenke ut kreative ideer i forhold til hva som kan/bør gjøres.

Kan du tenke deg å engasjere deg lokalt – kanskje starte et lokallag sammen med andre Liv laga-medlemmer i ditt område? Send oss en e-post (info@liv-laga.no) så skal vi sette deg i kontakt med andre medlemmer som er interessert i det samme.

Vi takker hjertelig for alle som kan tenke seg til å bidra med litt (eller mye) personlig innsats. Ta kontakt, si hva du kan og vil gjøre – det du gjør er av stor betydning, og vi har oppgaver for alle uansett evner og kapasitet!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *