medlemsblad-2010_Page_01

Blad

Liv laga gir ut et medlemsblad, på sikt skal vi ha fire nummer i året. Det første nummeret kom rett før jul 2008. Nummer to kom høsten 2010 (last ned pdf).

Høsten 2010 slo vi på stortromma og sendte ut bladet til bl.a. alle helsestasjoner, fastleger og sykehus. Med bladet liggende på landets venterom o.l. håper vi at flest mulig brukere og fagfolk blir kjent med Liv laga og arbeidet vårt.

Opplaget er 5.000. Alle som ønsker flere enn ett eksemplar kan få dette tilsendt. Send adresse og antall blader til info@liv-laga.no

Takk til alle bidragsytere, annonsører og modeller! Laughing

Til medlemmene

Alle medlemmer fikk det første nummeret av bladet i posten, og det kan også leses i sin helhet på nett. F.o.m. februar 2009 ber vi nye medlemmer krysse av for hvorvidt de ønsker bladet i posten eller ei, i innmeldingsskjemaet. Medlemmer som har meldt seg inn før denne muligheten kom ber vi melde fra til info@liv-laga.noom de ikke ønsker bladet. Alle som ikke har reservert seg mot bladet får det tilsendt i posten.

Bladet fra høsten 2008 kan lastes ned som pdf og skrives ut på vanlig skriver. Det er i A5. Dette første nummeret er litt provisorisk, de neste numrene blir noe større. Nå i oppstartsfasen av organisasjonen vet vi ikke helt hvordan det kommer til å se ut og hvor ofte det vil komme ut. Vi håper å gi ut fire blader i året.

Har du tips til saker vi bør skrive om i bladet eller på nettsidene? Les mer under medlemskap,

Bidragsytere høsten 2010

Heidi K. Selliers von Moranville er grafisk designer, jobber til daglig med logo- og profilutvikling, annonse- og magasin-layout m.m. i et reklamebyrå. E-post: heidi.selliers@gmail.com

Ingeborg Altern Vedal jobber med IKT og lobbyvirksomhet, har to barn. Har jobbet med fødselsomsorg siden hun var gravid med nr to i 2006. www.altern.no/ikt

Siv-Lise Bendixen Stærk jobber som fysioterapeut og er spesielt engasjert for forebyggende helsearbeid. Har to barn. Har vært Ingeborgs makker siden oppstarten i 2006.

Guro Kjølstad Røste er mor til to og jobber med kredittopplysning. Hun er nyutdannet doula og ble med i styret i år.

Susanne Kleppa er sykepleier og mor til en. Jobbet mot nedleggelsen av Fødeloftet i Stavanger. Har sittet i Liv lagas styre siden 2009.

Ulf Rasmussen er hobbyfotograf og far til to.

Anne Midtsæter er frilansjournalist og -fotograf med 12 års erfaring fordelt på avisjournalistikk, magasin, tv-, radio og nettjournalistikk. Hun har base utenfor Molde, og dekker saker over hele landet for ulike oppdrags-givere. www.storymill.no

Merete Haseth er fotograf, jobber som frilanser og driver portrettstudioet Wow foto. www.wow-medialab.com

Anne Luke er mor til tre. Hun har bakgrunn som journalist og har vært en fast medhjelper i flere år.

Bente Myhre Haast har jobbet som kommunikasjonssjef, redaktør og skribent. I dag er hun rådgiver i byrået Ordkraft, som leverer alt innen kommunikasjon og er spesialister på omdømmebygging og samfunnskontakt. Bente er nybakt farmor og mener selv å ha nytte av det hun skrev. www.ordkraft.no

Anne Sigstad har 4 barn og har vært ammehjelper i snart 25 år. Fra 1999 til 2003 var hun leder i Ammehjelpens sentralstyre. Siden 2003 har hun vært ansatt i en 25 % stilling i Ammehjelpen.

Takk også til Tidsskrift for jordmødre, Dagens Medisin, Gravid, Bergens Tidende, Bømlo kommune, Kollevoll barnehage og Føderiket, som velvillig delte bilder og tekst med oss! Takk til modellene våre! Og til slutt: Takk til annonsørene våre – uten dere hadde vi ikke hatt råd til trykking!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *